Povedený dětský den

01.06.2011 14:00

 Povedený dětský den

 

Tak nám to tentokráte vyšlo. Počasí jak vymalované a program nabitý.

Na začátku odpoledne se snažily holčičky z místní školy naučit dobrovolníky taneček. Příště se snad zapojí lidí více.

Pak hodinová ukázka z práce policejních psovodů zaujala malé i velké. Psi ukázali poslušnost větší, než některé děti, ale uměli být i ostří.

Kolem třetí hodiny, se začalo se soutěžením. Příležitostí bylo opravdu dost a všechny děti se snažily získat co nejvíce otvovických korunek, aby si za ně mohly něco koupit ve stánku s dárky. Velká fronta se vytvořila u oblíbené lanovky. A menší děti zase využívaly skákací hrad, který nám pro ně letos darovala LUCIE BÍLÁ. Tímto jí za ně posíláme veliké DÍKY

Abychom si mohli trochu odpočinout, následovalo vystoupení BUBLINÁŘE, který sice trochu bojoval s větrem, ale i tak měl velký úspěch.

Tradiční soutěž v kousání koláčů nebo malování na obličej, to vše jen podpořilo příjemné odpoledne. I tak bychom se mohli spokojeně rozejít domů a dětský den byl povedený.

Ale my měli ještě, jak to nazvala jedna z  holčiček“ krásnou závěrečnou tečku“,

v  podobě pěny.Tu nám vytvořili DOBROVOLNÍ HASIČI z Minic. Spolupráce s nimi je úžasná a i jim moc děkujeme.

Sice někteří rodiče měli o své ratolesti strach, když co chvilku mizely v pěně, ale žádné se v ní nezatoulalo a z fotografií je vidět, jak jsou z toho nadšené!

No, neudělejte to pro ně!

Závěrem bych chtěla moc poděkovat všem, kteří nám na tento fajn den přispěli – zvláště jmenované Lucii Bílé, p. Josefu Hrnčířovi a všem ostatním, co nás finančně podpořili.

Všem sponzorům firmě Al –Namura (Shock), Prima –Nowaco, Cvrčovické pekárně, Popronu a Legu.

A stejně velké díky patří i všem, co přiložili ruku k dílu. Ať už větší, či menší měrou. Bylo nás tentokrát hodně a to je dobře.

 

Jana Truhlářová

 

—————

Zpět


Kontakt

OTVOVÍSEK

Otvovice

273 27


728009014


Kalendář akcí

MOTO DEN

15.09.2018 14:00
MOTO DEN   Přátelé, kamarádi, blíží se poslední akce OTVOVÍSKU - 2. MOTO DEN. A my vás na něj srdečně zveme!!! Zúčastní se: - složky IZS - BESIP - ČERVENÝ KŘÍŽ - vystoupení STUNTRIDING - Jenda Juzek a Jarin Sloboda z Kraslic  - přítomen bude zelený kamion s...

—————

Zábava 2018

07.04.2018 20:00
Přijďte na naši kloboukovo-maškarní zábavu, zahraje nám skupina V Pantoflích, čeká nás tombola a jako překvapení  - slosování vstupenek. :-)  Těšíme se na Vás.   

—————

Karneval

24.03.2018 15:00
Přijďte v sobotu 24.3.2018 15:00 na jubilejní 10. dětský karneval. :-) 

—————

Za Mikulášem přes pět pekel

02.12.2017 16:00

—————

Halloween

03.11.2017 17:00
Každoročně míváme na Halloweena sychravo-nevlídno a proto jsme se letos rozhodli nad počasím vyzrát a "schovat" se pod střechu, abychom si lépe užili "DISKOSTRAŠENÍ" s oblíbenou Bárou Ladrovou a její pomocnicí Hnátou Zelenou. Těšit se můžete na strašidelné soutěže, stezku odvahy a tancování s...

—————